Bel nu 06 1287 6451
Home » Vakkundige loodgieter Amsterdam Jordaan

Zoekt u vakkundige loodgieter in Amsterdam Jordaan? Amsterdam Spoed Loodgieter is een vakkundige en ervaren loodgieter die elke klus voor u klaart.

Lekke dakgoot, verstopt riool of toe aan nieuw sanitair? Amsterdam Spoed Loodgieter is een vakkundige en ervaren loodgieter die elke klus voor u klaart. Wij hebben ervaring in loodgieterswerk van dakgoot tot riolering, van waterleiding tot gasleiding. Voor reparatie bij lekkage of verstopping van keukenafvoer, het doucheputje of het toilet, maar ook voor het aanleggen van een nieuwe waterleiding bent u bij Amsterdam Spoed Loodgieter aan het goede adres!

Wij komen op elke plek in Amsteram. Zo ook in de Jordaan. Wij kennen de omgeving en voor spoedklussen in de Jordaan komen wij dezelfde dag nog naar uw huis. Amsterdam Spoed Loodgieter staat altijd voor u klaar.

 

Meer dan 120 reviews op Google bevestigen onze vakkundigheid

Het is prachtig om het iedere dag mee te maken. Tevreden klanten met een glimlach! Omdat wij hun probleem hebben opgelost. Een warme woning; een kraan die weer loopt. Een lekkage opgelost. Wij doen dit werk omdat wij willen helpen en problemen willen oplossen.

Niet voor niets hebben wij het hoogste aantal positieve reviews op Google van Amsterdam Jordaan. U kan simpelweg gewoon op onze vakkundigheid vertrouwen.

 

Hoe helpen wij u vandaag nog?

Al 15 jaar DE rioolspecialist voor lekkages en verstopping in de Jordaan Amsterdam. Wij zijn er om u snel te helpen.

Hoe helpen wij u vandaag nog? 

  • Wij streven er naar om binnen 1 uur op locatie te zijn
  • Wij zijn zeer professioneel
  • DIRECT HULP BIJ STORING OF LEKKAGE
  • Op verzoek professioneel jaarlijks onderhoud
  • Vakkundig en zonder schade opgelost
  • Kunnen wij uw probleem niet oplossen? Geen rekening
  • Altijd transparante dienstverlening
  • Zowel reparatie als onderhoud en aanleg

Bel ons (24/7)

Jo
Jo
10:09 06 Mar 18
Tijdens het weekend was er opeens een probleem met de CV. Rondje gebeld naar zogenaamde 24/7 diensten, maar niemand nam op, of belde terug. Behalve Amsterdam Spoed Loodgieter, oftewel Cas. Hij heeft een ingewikkeld probleem met veel zorg en snelheid opgelost. En netjes, ook nog! Een vriendelijke, betrouwbare en kundige vakman.
Amar El Sahli
Amar El Sahli
15:11 24 Feb 18
Topservice!! Belde omdat de cv ketel ermee kapte en heeft mij gratis over de telefoon uitgelegd wat te doen en opgelost, super vriendelijk!
Ronald W
Ronald W
09:32 06 Mar 18
Snel ter plekke. Helemaal top. Probleem snel opgelost.
toby Mensink
toby Mensink
08:22 16 Feb 18
Topp service. Ondertussen meerdere klussen laten doen. Gewoon vakmanschap
Diederick Bulstra
Diederick Bulstra
17:31 19 Feb 18
Snelle en betrouwbare service. Vriendelijk en behulpzaam. Aanrader.
E. Gijsbertsen
E. Gijsbertsen
19:11 14 Mar 18
Vakkundig, snel, aardig en servicegericht: voor mij geen andere loodgieter meer! Absolute aanrader! 👍🏻
Babette Uijlenhoed
Babette Uijlenhoed
10:30 05 Apr 18
Cas kon binnen een uur aanwezig zijn om onze wc te ontstoppen. Goede service en goede monteur! Ga hem de volgende keer ook bellen.
Edwin Gardebroek
Edwin Gardebroek
10:56 14 Apr 18
Zelden zulke goede service voor iets ontvangen. Cas is een vakman met vele jaren ervaring die je voor een eerlijke prijs komt helpen. Zolang wij in Amsterdam wonen zullen wij nooit meer naar een andere loodgieter stappen! Echt een aanrader!
Charlotte Neuteboom
Charlotte Neuteboom
17:15 14 Apr 18
Op vrijdagavond bleek onze cv-ketel toch echt kapot te zijn.. We hadden verwacht een heel weekend zonder warm water te zitten, maar tot onze verbazing was de afspraak met Cas binnen 5 minuten gemaakt en stond hij 12 uur later al bij ons op de stoep. De klus zelf was ook snel geklaard en dat allemaal voor een hele scherpe prijs. Cas heeft duidelijk veel ervaring, hij pakt het zorgvuldig en vakkundig aan. Hij zorgt er bovendien voor dat het geen waterballet wordt in huis en is voorzichtig met je spullen. En wat ik ook heel erg waardeer is dat je nog met hem kunt lachen ook! We zullen hem in het vervolg zeker weer bellen als we een dergelijk probleem hebben. Cas, bedankt!
Annelies Van Aerschot
Annelies Van Aerschot
10:08 13 Apr 18
Cas heeft ons geweldig verder geholpen. Snelle service en hij is een echte vakman. Ik kan hem ten zeerste aanraden!
Astrid Jager
Astrid Jager
13:12 28 Apr 18
Ik belde op zaterdag voor een kapotte thermostaatkraan. Cas kwam binnen een uur en heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Prettige kerel ook, we gaan hem zeker weer bellen als er iets te loodgieten valt. Vijf sterren!
Natalie Zuidas
Natalie Zuidas
17:57 01 May 18
Fantastisch! Één belletje en hij stond al voor mijn deur. Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere loodgieter wensen! Aanrader!
Bram Zegwaart
Bram Zegwaart
11:01 12 Jun 18
Cas is oprecht een held. Echt een enorm zure klus die niemand wilde doen. Hij heeft het gemaakt tegen een eerlijke prijs. Bel deze man!
Mats Beemster
Mats Beemster
14:10 20 Jun 18
Cas gebeld, binnen een uurtje was hij er en heeft onze boiler gemaakt! top service!
Richard van Tol
Richard van Tol
08:32 23 Jun 18
Supersnelle, vaardige en vriendelijke service (in het weekeinde bovendien), en heel redelijk geprijsd. Aanrader!
Leon Opheikens
Leon Opheikens
13:42 09 Jul 18
Top service. Cas kon ontzettend snel langskomen om een verstopping te verhelpen voor een schappelijke prijs.
Steven Taylor
Steven Taylor
19:38 05 Aug 18
Cas heeft nieuwe buizen geïnstalleerd die lekten. Wij hebben het hem verteld en hij zei dat hij langs zou komen om het te repareren maar daarna negeerde hij ons. Vervolgens beantwoordde hij onze berichtjes en telefoontjes niet meer! Niet aanbevolen.
Elly Hui Wen
Elly Hui Wen
17:42 18 Sep 18
Beste loodgieter die je kan vinden! Tijdens zijn afwezigheid ivm zijn vakantie, wou hij ons toch helpen en stuurde hij ons door naar een andere loodgieter, die helaas de verstopping niet had verholpen maar wel 120 EUR had afgerekend. Toen binnen 2 weken bleek dat de verstopping niet was verholpen wilde de loodgieter alleen tegen betaling terugkomen. Maar gelukkig kwam Amsterdam Spoed Loodgieter ons te hulp omdat hij zich verantwoordelijk voelde voor de situatie. Hij heeft uiteindelijk de verstopping verholpen en er niets voor gefactureerd. Gelukkig bestaan er loodgieters die de klus wel kunnen klaren en begrijpen wat service is! Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een loodgieter zoekt!
Sanne van Amsterdam
Sanne van Amsterdam
10:59 24 Sep 18
Snelle service, makkelijk te bereiken via telefoon en app. En vooral vakkundig opgelost.
Rachel Tienkamp - Beishuizen
Rachel Tienkamp - Beishuizen
12:47 27 Sep 18
Snel aanwezig en heel prettig in aanpak en contact.
Leo Hertog
Leo Hertog
07:56 08 Dec 18
Top service, zelfs op de zondag kwam hij snel langs om een probleem te fixen!
G van Doorn
G van Doorn
18:09 09 Mar 19
Wat een oplichter! Niets maken, wel rekenen!
Diederik Borink
Diederik Borink
19:35 09 Mar 19
Snap al die positieve reviews niet. Zijn vermoedelijk allemaal nep. Erg slechte ervaring met dit bedrijf. Vooral snel geld verdienen. Probleem is niet opgelost en meneer laat nooit meer van zich horen.
Jan Bruin
Jan Bruin
10:07 22 Apr 19
Aan de hoeveelheid goede reviews te zien begon ik te twijfelen of dit wel klopte, maar het klopt dus: Snel, super vriendelijk, topwerk geleverd. Dit is waar je op hoopt als je een loodgieter belt! Thanks Cas.
Pascal Van Weert
Pascal Van Weert
18:27 30 Apr 19
Aardige gozer maar ontzettend duur! Bijna 400 euro betaald voor nog niet eens 2 uur werk
Swantje Hoppe
Swantje Hoppe
15:47 26 Jul 19
We hadden een mega lekkage in de slaapkamer wat doortrok naar de badkamer, woonkamer en gang. Cas was er en heeft het probleem binnen no time gevonden. Super vakkundig, en daarnaast ook nog erg aardig en dat bij gevoelde 45 graden in huis. Topper !!! Ik hoop dat ik hem nooit meer hoef te bellen 🙂 maar als ik nog een keer een loodgieter nodig heb weet ik waar ik moet zijn.
Thom Geerts
Thom Geerts
08:55 04 Aug 19
Super snelle en vakkundige service
Jan-Joost Stalenhoef
Jan-Joost Stalenhoef
16:19 15 Aug 19
Binnen 30 minuten was de Cas hier om mijn CV ketel te fixen. De ketel loopt weer als een zonnetje, goede service en aardige kerel! Kan het aan iedereen aanbevelen.
Michel Brok
Michel Brok
10:38 06 Sep 19
Snel afspraak gemaakt, snel langsgekomen en direct opgelost!
Hella Grotenhuis
Hella Grotenhuis
17:53 06 Sep 19
Snelle service en aardige vent!
C L
C L
15:15 11 Nov 19
Helaas hebben wij Cas nooit gezien, omdat hij ondanks 2x bellen en herhaaldelijk whatsapp contact, zijn terugbel afspraak niet na kwam. Uiteindelijk 2 dagen zitten wachten op zijn trage reacties, toen maar iemand anders gebeld die wel meteen in actie kwam 🙂
Inge Hermans
Inge Hermans
18:41 26 Apr 20
Super snelle, vriendelijke en professionele service! Zeker aan te raden!
HD Vision
HD Vision
11:15 04 Jun 20
Heel aardig aan de telefoon, snel en goed geholpen bij een ontstopping met een broyeur, wat echt een rottige klus was, goede service. Weet nog niet hoe duur het is, maar als dat ook oke is, dan helemaal top geholpen!
Ronald G
Ronald G
21:39 12 Jul 20
Al meerdere keren uit de brand geholpen door deze profi’s. Werken snel en zijn recht door zee en eerlijk. Goeie ervaringen.
Veronika Meijer
Veronika Meijer
15:16 02 Aug 20
Supersnelle, vakkundige en betaalbare service, een echte aanrader!
Miriam Kooistra
Miriam Kooistra
08:47 25 Aug 20
Vaatwaskraan deed het in ene niet meer. Kraan was al vervangen door aannemer. Maar zonder resultaat. Cas kwam dezelfde dag nog en fixte het in 45 min. Met vriendelijkheid en service. Erg fijn.
Martijn Vd
Martijn Vd
13:55 03 Nov 20
echt een topper. heeft de rotzooi van een ander opgeknapt. de jonge man zat er niet op te wachten, maar heeft toch even doorgezet. en opgelost TOPPER !!! bedankt
afdeling 007
afdeling 007
18:18 03 Nov 20
Heerlijk! ik ben telefonisch geholpen om mijn boiler aan de praat te krijgen en gelukt.dol gelukkig na een weekeind zonder warm water.
Lalita van Hunen
Lalita van Hunen
12:00 16 Nov 20
Ben erg tevreden! Erg netjes gewerkt en probleem zo verholpen!
anna dal
anna dal
11:06 26 Nov 20
Heel tevreden, op tijd gekomen, keurig gewerkt, aardige man. Echt een aanrader. Goede prijs vergelijken met andere vergelijken bedrijven.
Marjolein Russchen
Marjolein Russchen
12:19 27 Nov 20
Cas is een super aardige gast. Goede kwaliteit. Goede service. Kijkt heel praktisch wat er precies nodig is. Goede prijs voor geleverde werk.Ik kan hem echt aanraden!!
Clara Rodríguez Romero
Clara Rodríguez Romero
16:53 12 Dec 20
Topper!! Mijn cv ketel deed het niet. Ik stuurde een foto via whatsapp en naar enkele minuten werd ik gebeld door Cas. Ik ben telefonisch netjes geholpen en binnen 15 minuten mijn probleem was opgelost. Heel erg bedankt!
Hamid Sallali
Hamid Sallali
10:55 15 Jan 21
Helemaal top. Aardige kerel en de twee kranen waren snel geïnstalleerd. Mocht ik in de toekomst nog een loodgieter nodig hebben dan is dit mijn mannetje. Aanrader!
Natallia K.
Natallia K.
17:10 20 Feb 21
Speelt kat-en-muis spelletije met zijn klanten, heeft belooft klus te nemen en daarna dagen stil, ik heb hem nog een keer benadert met een vraag of er nog een afspraak gemaakt kan worden - hij schrijft terug dat hij mij zo belt en weer stil... Bewuste pesterij, waardeloos. Onfatsoenlijke, gewetenloze man.
Max Schäder
Max Schäder
12:32 04 Mar 21
bel hem al jaren voor al onze klusjes. beste loodgieter van amsterdam en geweldige service. mega vriendelijk echt een aanrader!
Janna rosa Herrera Lujan
Janna rosa Herrera Lujan
11:04 19 Mar 21
Ontzettend fijne service! Erg vriendelijk, snel, behulpzaam
Paul Haan
Paul Haan
15:26 19 Mar 21
Als je met spoed een loodgieter nodig hebt, is dit het juiste adres! Goede adviezen en razendsnel geholpen! Echt super!
Roos Brouwer
Roos Brouwer
08:38 20 May 21
Super service, verstopping was snel verholpen !
Imke Houwers
Imke Houwers
08:06 17 Aug 21
Snel ter plaatse, probleem direct verholpen, super aardige gast! En nog tips & tricks gekregen voor het voorkomen van het probleem.
dennis van leeuwen
dennis van leeuwen
09:33 02 Sep 21
Snel, goed & grappig. Aanrader.
Ernest le Roy
Ernest le Roy
09:34 24 Sep 21
Hele vriendelijke en kundige loodgieter, werkt nauwkeurig en doet altijd nét dat beetje extra
eveline de vletter
eveline de vletter
11:44 19 Oct 21
Supersnelle, vriendelijke en kundige cv ketel reparatie! Merci
Roderick Dekker
Roderick Dekker
08:17 02 Jan 22
Snel, vriendelijk en helder. Geen fratsen maar keurig oplossen van het probleem.
Fabienne Cezanne
Fabienne Cezanne
11:05 05 Jan 22
Sneller dan Flink! Binnen 15 min aangebeld en het probleem snel opgelost voor een top prijs. Echt een aanrader bij spoed!
AM A
AM A
09:34 09 Apr 22
In verband met lekkage in het keukenkastje gebeld. Snel en vakkundige service . Dit bedrijf is zeker een aanrader !
Soraya Drost
Soraya Drost
20:22 04 May 22
Cas was de enige loodgieter die direct tijd maakt en niet eerder weg gaat dan wanneer het probleem verholpen is. Wat zeer prettig is bij een spoedgeval. Hij is goed bereikbaar per telefoon. Wij hadden uiteindelijk twee verstoppingen die beide opgelost zijn. Cas is daarnaast een vriendelijke man en lekker duidelijk in zijn communicatie. Wat mij betreft zeker bellen bij een probleem!Daarnaast hadden we eerst een lek detectie laten komen die er totaal naast zat. Je kunt beter eerst Cas bellen, hij weet het probleem wel te vinden en op te lossen!
EvaNoraLisa
EvaNoraLisa
11:05 08 Jun 22
Hoge rekening na paar minuten werk. Nu, 3 weken later, is de verstopping gewoon weer terug. Het bedrijf wat deze keer kwam gaf aan dat ik was opgelicht.Daarnaast heb ik deze loodgieter een aantal keer bericht omdat hij nog steeds de factuur niet heeft opgestuurd. Tot op heden geen enkele reactie van hem terug gekregen, dus dat zegt al genoeg.
Stuivertje
Stuivertje
13:23 12 Jul 22
Ik ken cas nu een paar jaar en afgelopen zaterdag was de keuken verstopt geraakt door mijn keukenhulpje.Cas kwam volgens afgesproken tijd en heeft letterlijk alles nagelopen en daar ontstopt waar nodig was.Zondag kon ik op volle toeren draaien.Vol vertrouwen en dank prijs ik CAS de loodgieter.5 sterren en helemaal niet .duur.Restaurant ‘Tstuivertje
Menno Beijer
Menno Beijer
08:37 19 Jul 22
Beste Loodgieter van de stad!!! Snel eerlijk en betrouwbaar!
Lisa van der Poel
Lisa van der Poel
09:54 23 Jul 22
Geweldige service, binnen een halve dag stond Cas voor de deur en binnen een halfuur was het probleem opgelost. Super fijn!
Marcella Levie
Marcella Levie
15:03 18 Aug 22
Cas is met recht een spoed loodgieter en ook nog een hele leuke man. Fornuis lekte gas en hij kwam meteen. Super blij!
martijn garsthagen
martijn garsthagen
12:43 07 Oct 22
Ik super tevreden met Cas. Als ik hem nodig met spoed reageert hij altijd meteen en vriendelijk en kan vaak dezelfde dag nog het probleem oplossen. Maakt nooit onnodige extra kosten... ook erg fijn!
Priscilla Haricharan
Priscilla Haricharan
19:21 12 Oct 22
Cas is ontzettend vakkundig en betrouwbaar. Hij rekent normale prijzen, ook in het weekend, en weet wat hij doet. Als Cas langs is geweest is het probleem ook echt verholpen!
Giovanna Di Biase
Giovanna Di Biase
17:22 02 Dec 22
pas op voor deze loodgieter, hij geeft je de bon niet, hij doet er alles aan om je niet te vertellen hoeveel het gaat kosten, hij doet alsof hij de reserveonderdelen vervangt. Erg duur
Piet van Delft
Piet van Delft
17:52 09 Jan 23
Ik kwam na een aantal loodgieters gebeld te hebben voor een spoedgeval bij Cas uit. Hij reageerde gelijk, kwam dezelfde dag nog en heeft puik werk geleverd met veel advies er als bonus bij.
Edith Krämer
Edith Krämer
18:10 07 Feb 23
Snelle schijnoplossing, cashen en weer weg. En 'vergeten' de klant terug te bellen die wanhopig zit te wachten. Beroepseer ver te zoeken. Gelukkig vond ik een professioneel bedrijf dat door deskundig onderzoek naar de oorzaak een ramp kon voorkomen.
I love Sunshine
I love Sunshine
14:48 16 Nov 22
Bedankt voor het langskomen vanmiddag en voor je advies vwb het kitwerk. We gaan ermee aan de slag!
Casper Groenewegen
Casper Groenewegen
13:09 29 Dec 22
Top, was binnen een half uur aanwezig en heeft het probleem opgelost
Bart Kee
Bart Kee
20:05 29 Jun 23
Snel en proffesioneel geholpen.
Henk DRT
Henk DRT
10:25 07 Jul 23
Waren snel aanwezig en probleem werd opgelost. Top bedrijf!!
Pim Kobben
Pim Kobben
16:31 13 Jul 23
Cas heeft mij al verschillende keren grandioos uit de brand geholpen.Echt iemand waar je op kan rekenen en die er voor je is als je een vakman nodig hebt!Zeker aan te raden dus als je op korte termijn een probleem hebt!
Arjan Etemadi
Arjan Etemadi
18:07 03 Sep 23
Cas heeft mij meerdere keren met spoed uit de brand geholpen. Ik belde hem vandaag (op zondag) en hij pakt het direct morgenochtend op. Fijne werkmentaliteit; zo hoort het.
ZoomerenS
ZoomerenS
17:23 29 Sep 23
Gebeld voor een lekkage en dezelfde dag nog in de avonduren het probleem door Cas vakkundig verholpen.
Ingrid
Ingrid
07:33 11 Oct 23
Fijn geholpen en Cas is super monteur!
Kaihan Paryan
Kaihan Paryan
12:11 16 Oct 23
Cas is echt een redder in nood! Hij heeft me al een paar keer uit de brand geholpen, en ik ben erg met zijn hulp. In noodsituaties is hij gewoon de beste. Zijn werk is van topkwaliteit en hij is supersnel. Als je een loodgieter nodig hebt, is Cas echt een aanrader. Topvent!
Jochen Hitpass
Jochen Hitpass
20:54 09 Nov 23
Heb ze gebeld; zijn uiteidelijk gekomen, na afspraaktijd drie keer hebben verzet. Toen ze (2 man voor een één-mans klus!) er waren en ik besloot geen gebruik te maken van hun diensten hebben ze €350,00 !!! voorrijkosten in rekening gebracht!Advies: doe geen zaken met deze mensen.
Marloes Lupker
Marloes Lupker
21:52 11 Nov 23
Cas heeft mij echt mega goed geholpen! 'S avonds geappt over mijn kapotte toiletpot en in de ochtend kwam hij het meteen voor mij vervangen! Echt heel blij met de super snelle service, je kan deze beste man absoluut vertrouwen met je spoed klus! Super bedankt Cas 👍🏻👍🏻👍🏻
Olivier Onnekes
Olivier Onnekes
15:51 21 Dec 23
Super snelle en goede service. Cas is een een echte vakman.
Gary Feingold
Gary Feingold
10:48 10 Mar 24
Kwam beste snel. Verstopping was wat ingewikkeld maar Cas bleef proberen met verschillende methoden tot dat het opgelost was!
Jeroen van Zanten
Jeroen van Zanten
14:13 04 May 24
Snel ter plaatse voor een ontstopping, en goed verholpen! 🙏🏻
Cameron Worthbe
Cameron Worthbe
16:12 17 Jul 24
Altijd beschikbaar en vriendelijk wanneer je hem nodig hebt
Bekijk alle beoordelingen

Hallo daar! Klik op deze What's App button om direct contact met ons te hebben. We staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden.

Chat met ons op WhatsApp