Bel nu 06 1287 6451
Home » Over ons

Over Amsterdam Spoed Loodgieter

Cas Altman; eigenaar van Amsterdam Spoed Loodgieter heeft 20 jaar ervaring als loodgieter in Amsterdam. Zo repareer en onderhoud ik CV-ketels. Als ervaren loodgieter lossen wij de verstopping in uw riolering, afvoer of gootsteen snel en vakkundig op. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle soorten ventilatiesystemen. Amsterdam Spoed Loodgieter maakt altijd gebruik van duurzame producten en werkt altijd met een vaste prijs.

 

Wij doen alles om u tevreden te stellen. Meer dan 200 zeer positieve reviews op Google

Elke dag weer die volledige focus op u als klant. Om uw huis weer warm te krijgen; om uw verstopping te verhelpen.Om u weer te zien glimlachen. Daar doen we het voor. Wij doen niets liever dan uw probleem snel op te lossen en dat wij hierbij uw verwachtingen overtreffen.

 

Werkzaamheden op wel 40 verschillende locaties in Amsterdam

Samen met mijn team kom ik wekelijks op wel 40 verschillende locaties in Amsterdam. Vaak wordt er met spoed een loodgieter gezocht in Amsterdam. De CV-ketel geeft een storing en de klant zoekt vervolgens een professioneel bedrijf dat snel en vakkundig een reparatie kan uitvoeren. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat 7 dagen per week, 24/7 per dag bereikbaar is.

We staan altijd voor u klaar! Voor centrale verwarming, lekkages, sanitair, badkamers, daken, gas en waterleidingen, lood & zinkwerk, CV storingen, verstoppingen en rioolwerkzaaamheden.

 

NOOIT EXTRA KOSTEN VOOR SPOEDKLUSSEN !

Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op. Amsterdam Spoed Loodgieter doet hier niet aan mee! Wij rekenen voor spoedklussen normale tarieven.

Hallo daar! Klik op deze What's App button om direct contact met ons te hebben. We staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden.

Chat met ons op WhatsApp