Bel nu 06 1287 6451
Home » lekkage badkamer

Lekkage in uw badkamer? Bel dan nu gelijk voor een afspraak!

Een lekkage in de badkamer kan leiden tot veel schade aan de badkamer zelf en met gevolg aan belendende of lager gelegen ruimten. U doet er echt goed aan de oorzaak van een badkamer snel te achterhalen en vooral te herstellen. Badkamers hebben een complexe verloop van leidingen. Denk bijvoorbeeld aan de waterleiding, afvoer, CV leidingen, vloerverwarming en ventilatie. Dit btekent dat er veel oorzaken kunnen zijn door gebreken in deze leidingen of aansluitingen hierop. maar ook kan de oorzaak liggen in in waterkerende afdichtingen als voeg en kitwerk.

 

 

Wat is onze werkwijze voor oplossen badkamer lekkage 

Onze vakmensen hebben ruime kennis en ervaring om de oorzaak en locatie van de lekkage in uw badkamer te achterhalen. Wij komen snel met een gedegen advies om de oorzaak van de lekkage te herstellen. Maar wij kijken ook verder. Bijvoorbeeld over het drogen van uw badkamer na herstel van de lekkage. Wij passen onze werkwijze ter plekke aan aan uw specifieke situatie. Zo bent u altijd verzekerd van een passende oplossing .

 

Hoe helpen wij u vandaag nog?

Al 15 jaar DE specialist voor badkamer lekkages en verstopping in Amsterdam en omstreken! Wij zijn er om u snel te helpen.

Hoe helpen wij u vandaag nog? 

  • Wij streven er naar om binnen 1 uur op locatie te zijn
  • Wij zijn zeer professioneel
  • Op verzoek professioneel jaarlijks onderhoud
  • Vakkundig en zonder schade opgelost
  • Kunnen wij uw probleem niet oplossen? Geen rekening
  • Altijd transparante dienstverlening
  • Zowel reparatie als onderhoud en aanleg

Bel ons (24/7)

Jo
Jo
10:09 06 Mar 18
Tijdens het weekend was er opeens een probleem met de CV. Rondje gebeld naar zogenaamde 24/7 diensten, maar niemand nam op, of belde terug. Behalve Amsterdam Spoed Loodgieter, oftewel Cas. Hij heeft een ingewikkeld probleem met veel zorg en snelheid opgelost. En netjes, ook nog! Een vriendelijke, betrouwbare en kundige vakman.
Amar El Sahli
Amar El Sahli
15:11 24 Feb 18
Topservice!! Belde omdat de cv ketel ermee kapte en heeft mij gratis over de telefoon uitgelegd wat te doen en opgelost, super vriendelijk!
Ronald W
Ronald W
09:32 06 Mar 18
Snel ter plekke. Helemaal top. Probleem snel opgelost.
toby Mensink
toby Mensink
08:22 16 Feb 18
Topp service. Ondertussen meerdere klussen laten doen. Gewoon vakmanschap
Diederick Bulstra
Diederick Bulstra
17:31 19 Feb 18
Snelle en betrouwbare service. Vriendelijk en behulpzaam. Aanrader.
E. Gijsbertsen
E. Gijsbertsen
19:11 14 Mar 18
Vakkundig, snel, aardig en servicegericht: voor mij geen andere loodgieter meer! Absolute aanrader! 👍🏻
Babette Uijlenhoed
Babette Uijlenhoed
10:30 05 Apr 18
Cas kon binnen een uur aanwezig zijn om onze wc te ontstoppen. Goede service en goede monteur! Ga hem de volgende keer ook bellen.
Edwin Gardebroek
Edwin Gardebroek
10:56 14 Apr 18
Zelden zulke goede service voor iets ontvangen. Cas is een vakman met vele jaren ervaring die je voor een eerlijke prijs komt helpen. Zolang wij in Amsterdam wonen zullen wij nooit meer naar een andere loodgieter stappen! Echt een aanrader!
Charlotte Neuteboom
Charlotte Neuteboom
17:15 14 Apr 18
Op vrijdagavond bleek onze cv-ketel toch echt kapot te zijn.. We hadden verwacht een heel weekend zonder warm water te zitten, maar tot onze verbazing was de afspraak met Cas binnen 5 minuten gemaakt en stond hij 12 uur later al bij ons op de stoep. De klus zelf was ook snel geklaard en dat allemaal voor een hele scherpe prijs. Cas heeft duidelijk veel ervaring, hij pakt het zorgvuldig en vakkundig aan. Hij zorgt er bovendien voor dat het geen waterballet wordt in huis en is voorzichtig met je spullen. En wat ik ook heel erg waardeer is dat je nog met hem kunt lachen ook! We zullen hem in het vervolg zeker weer bellen als we een dergelijk probleem hebben. Cas, bedankt!
Annelies Van Aerschot
Annelies Van Aerschot
10:08 13 Apr 18
Cas heeft ons geweldig verder geholpen. Snelle service en hij is een echte vakman. Ik kan hem ten zeerste aanraden!
Astrid Jager
Astrid Jager
13:12 28 Apr 18
Ik belde op zaterdag voor een kapotte thermostaatkraan. Cas kwam binnen een uur en heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Prettige kerel ook, we gaan hem zeker weer bellen als er iets te loodgieten valt. Vijf sterren!
Natalie Zuidas
Natalie Zuidas
17:57 01 May 18
Fantastisch! Één belletje en hij stond al voor mijn deur. Keurig netjes en alles snel af kunnen handelen. Ik kan geen betere loodgieter wensen! Aanrader!
Bram Zegwaart
Bram Zegwaart
11:01 12 Jun 18
Cas is oprecht een held. Echt een enorm zure klus die niemand wilde doen. Hij heeft het gemaakt tegen een eerlijke prijs. Bel deze man!
Mats Beemster
Mats Beemster
14:10 20 Jun 18
Cas gebeld, binnen een uurtje was hij er en heeft onze boiler gemaakt! top service!
Richard van Tol
Richard van Tol
08:32 23 Jun 18
Supersnelle, vaardige en vriendelijke service (in het weekeinde bovendien), en heel redelijk geprijsd. Aanrader!
Leon Opheikens
Leon Opheikens
13:42 09 Jul 18
Top service. Cas kon ontzettend snel langskomen om een verstopping te verhelpen voor een schappelijke prijs.
Steven Taylor
Steven Taylor
19:38 05 Aug 18
Cas heeft nieuwe buizen geïnstalleerd die lekten. Wij hebben het hem verteld en hij zei dat hij langs zou komen om het te repareren maar daarna negeerde hij ons. Vervolgens beantwoordde hij onze berichtjes en telefoontjes niet meer! Niet aanbevolen.
Elly Hui Wen
Elly Hui Wen
17:42 18 Sep 18
Beste loodgieter die je kan vinden! Tijdens zijn afwezigheid ivm zijn vakantie, wou hij ons toch helpen en stuurde hij ons door naar een andere loodgieter, die helaas de verstopping niet had verholpen maar wel 120 EUR had afgerekend. Toen binnen 2 weken bleek dat de verstopping niet was verholpen wilde de loodgieter alleen tegen betaling terugkomen. Maar gelukkig kwam Amsterdam Spoed Loodgieter ons te hulp omdat hij zich verantwoordelijk voelde voor de situatie. Hij heeft uiteindelijk de verstopping verholpen en er niets voor gefactureerd. Gelukkig bestaan er loodgieters die de klus wel kunnen klaren en begrijpen wat service is! Terechte goeie reviews op Google en een echte aanrader als je een loodgieter zoekt!
Sanne van Amsterdam
Sanne van Amsterdam
10:59 24 Sep 18
Snelle service, makkelijk te bereiken via telefoon en app. En vooral vakkundig opgelost.
Rachel Tienkamp - Beishuizen
Rachel Tienkamp - Beishuizen
12:47 27 Sep 18
Snel aanwezig en heel prettig in aanpak en contact.
Leo Hertog
Leo Hertog
07:56 08 Dec 18
Top service, zelfs op de zondag kwam hij snel langs om een probleem te fixen!
G van Doorn
G van Doorn
18:09 09 Mar 19
Wat een oplichter! Niets maken, wel rekenen!
Diederik Borink
Diederik Borink
19:35 09 Mar 19
Snap al die positieve reviews niet. Zijn vermoedelijk allemaal nep. Erg slechte ervaring met dit bedrijf. Vooral snel geld verdienen. Probleem is niet opgelost en meneer laat nooit meer van zich horen.
Jan Bruin
Jan Bruin
10:07 22 Apr 19
Aan de hoeveelheid goede reviews te zien begon ik te twijfelen of dit wel klopte, maar het klopt dus: Snel, super vriendelijk, topwerk geleverd. Dit is waar je op hoopt als je een loodgieter belt! Thanks Cas.
Pascal Van Weert
Pascal Van Weert
18:27 30 Apr 19
Aardige gozer maar ontzettend duur! Bijna 400 euro betaald voor nog niet eens 2 uur werk
Swantje Hoppe
Swantje Hoppe
15:47 26 Jul 19
We hadden een mega lekkage in de slaapkamer wat doortrok naar de badkamer, woonkamer en gang. Cas was er en heeft het probleem binnen no time gevonden. Super vakkundig, en daarnaast ook nog erg aardig en dat bij gevoelde 45 graden in huis. Topper !!! Ik hoop dat ik hem nooit meer hoef te bellen 🙂 maar als ik nog een keer een loodgieter nodig heb weet ik waar ik moet zijn.
Thom Geerts
Thom Geerts
08:55 04 Aug 19
Super snelle en vakkundige service
Jan-Joost Stalenhoef
Jan-Joost Stalenhoef
16:19 15 Aug 19
Binnen 30 minuten was de Cas hier om mijn CV ketel te fixen. De ketel loopt weer als een zonnetje, goede service en aardige kerel! Kan het aan iedereen aanbevelen.
Michel Brok
Michel Brok
10:38 06 Sep 19
Snel afspraak gemaakt, snel langsgekomen en direct opgelost!
Hella Grotenhuis
Hella Grotenhuis
17:53 06 Sep 19
Snelle service en aardige vent!
C L
C L
15:15 11 Nov 19
Helaas hebben wij Cas nooit gezien, omdat hij ondanks 2x bellen en herhaaldelijk whatsapp contact, zijn terugbel afspraak niet na kwam. Uiteindelijk 2 dagen zitten wachten op zijn trage reacties, toen maar iemand anders gebeld die wel meteen in actie kwam 🙂
Inge Hermans
Inge Hermans
18:41 26 Apr 20
Super snelle, vriendelijke en professionele service! Zeker aan te raden!
HD Vision
HD Vision
11:15 04 Jun 20
Heel aardig aan de telefoon, snel en goed geholpen bij een ontstopping met een broyeur, wat echt een rottige klus was, goede service. Weet nog niet hoe duur het is, maar als dat ook oke is, dan helemaal top geholpen!
Ronald G
Ronald G
21:39 12 Jul 20
Al meerdere keren uit de brand geholpen door deze profi’s. Werken snel en zijn recht door zee en eerlijk. Goeie ervaringen.
Veronika Meijer
Veronika Meijer
15:16 02 Aug 20
Supersnelle, vakkundige en betaalbare service, een echte aanrader!
Miriam Kooistra
Miriam Kooistra
08:47 25 Aug 20
Vaatwaskraan deed het in ene niet meer. Kraan was al vervangen door aannemer. Maar zonder resultaat. Cas kwam dezelfde dag nog en fixte het in 45 min. Met vriendelijkheid en service. Erg fijn.
Bekijk alle beoordelingen

Hallo daar! Klik op deze What's App button om direct contact met ons te hebben. We staan klaar om uw vraag snel te beantwoorden.

Chat met ons op WhatsApp